Serdecznie zapraszamy do skorzystania z okolicznościowej edycji Rodzinnych Bufetów Niedzielnych i spędzenia Świąt Bożego Narodzenia w kameralnych wnętrzach Restauracji ,,Pasjami...".

 W programie:


• Bufet w formule nielimitowanej w godz. 13:00-16.30
• Muzyka na żywo w godz. 13.00-15.00

Cena: 120 zł / osoba

 

Cena zawiera nielimitowane dania z bufetu i napoje bezalkoholowe oraz karafkę 0,5 l wina domowego / 2 osoby.
Istnieje możliwość dopłaty do open bar - piwo oraz wino - w cenie 20 zł/ osoba.

Dzieci do lat 3 - bezpłatnie, od 4 do 8 lat - 60 zł, od 9 lat - 120 zł

 

 

Menu


25 grudnia 2018


Przystawki zimne

  • Polędwica wieprzowa w ziołach z salsą szczypiorkową i suszoną śliwką.
  • Pieczony pasztet z gęsiny podany z sosem chrzanowym.
  • Deska wędlin dojrzewających i kiełbas z domowymi piklami i żurawiną.
  • Deska zagrodowych serów z figami, suszonymi morelami i czerwonymi winogronami.
  • Marynowany łosoś w burakach i koprze z kwaśną śmietaną.
  • Pieczywo i masło

Bufet sałatkowy

  • Śledź w śmietanie z chrupiącym jabłkiem i musztardą francuską.
  • Sałatka z białej rzepy z piklowanym burakiem, granatem, serem roquefort i prażonymi orzechami.
  • Sałatka z pieczonej dyni piżmowej z gęsiną, gotowaną gruszką i olejem lnianym.

Dania gorące

  • Barszcz czerwony z pasztecikiem.
  • Pieczony dorsz w porach i śmietanie.
  • Wolno pieczona wołowina w sosie chrzanowym.
  • Eskalopki wieprzowe w sosie demi-glace z pastą z trufli.
  • Pierogi z kapustą i grzybami podane z karmelową cebulą i pietruszką.
  • Duszona kapusta kwaszona ze śliwkami i borowikami.
  • Domowe kopytka z masłem tymiankowym.
  • Gotowana brukselka z palonym masłem.

Bufet deserowy

  • Domowy sernik wiedeński z wanilią.
  • Makowiec z bakaliami i orzechami włoskimi.
  • Tort bezowy z kremem chałwowym.
  • Owoce krojone
  • Bakalie

Napoje

  • Kompot z suszu
  • Soki owocowe
  • Woda mineralna
  • Kawa lub herbata
  • Karafka wina 0,5l na parę
 


26 grudnia 2018

 

Przystawki zimne

  • Polędwica wieprzowa w ziołach z salsą szczypiorkową i suszoną śliwką.
  • Pieczony pasztet z gęsiny podany z sosem chrzanowym.
  • Deska wędlin dojrzewających i kiełbas z domowymi piklami i żurawiną.
  • Deska zagrodowych serów z figami, suszonymi morelami i czerwonymi winogronami.
  • Marynowany łosoś w burakach i koprze z kwaśną śmietaną.
  • Pieczywo i masło

Bufet sałatkowy

  • Śledź w śmietanie z chrupiącym jabłkiem i musztardą francuską.
  • Sałatka z białej rzepy z piklowanym burakiem, granatem, serem roquefort i prażonymi orzechami.
  • Sałatka z pieczonej dyni piżmowej z gęsiną, gotowaną gruszką i olejem lnianym.

Dania gorące:

  • Barszcz czerwony z pasztecikiem.
  • Smażony sandacz z gotowanym jarmużem i kurkami.
  • Karczek wołowy duszony w sosie borowikowym.
  • Policzki wieprzowe w sosie własnym.
  • Pierogi z kapustą i grzybami podane z karmelową cebulą i pietruszką.
  • Gotowane ziemniaki z masłem i koprem.
  • Puree z łuskanego grochu.
  • Duszona kapusta kwaszona ze śliwkami i borowikami.

Bufet deserowy:

  • Domowy sernik wiedeński z wanilią.
  • Makowiec z bakaliami i orzechami włoskimi.
  • Tort bezowy z kremem chałwowym.
  • Owoce krojone
  • Bakalie

Napoje

  • Kompot z suszu
  • Soki owocowe 
  • Woda mineralna
  • Kawa lub herbata
  • Karafka wina 0,5l na parę

 

 

Rezerwacja: 58 55 55 845 / 904, restauracja@hotelrezydent.com.pl

 

© 2018 Pasjami Restauracja autorska | Hotel Rezydent | Polityka prywatności

realizacja: Nabucco