Bufety Niedzielne w Restauracji ,,Pasjami…” to doskonała propozycja na zorganizowanie rodzinnej uroczystości - urodzin, chrzcin, rocznicy czy też spotkania świątecznego w swobodnej konwencji, a jednocześnie eleganckiej oprawie.
To również idealny pomysł na niedzielny obiad, który można połączyć ze spacerem uliczkami Sopotu.

Co tydzień Szef Kuchni prezentuje inne menu, oparte na tradycyjnej kuchni polskiej, acz wzbogacone o kulinarne niespodzianki w ramach cyklu ,,Z Kuchni Świata” lub live cooking.
Dodatkowo, w cenę menu wliczona jest karafka wina dla dwóch osób.

A wszystko to umilają piękne dźwięki fortepianu….


W programie:

  • Bufet w formule nielimitowanej w godz. 13:00-16.30
  • Muzyka na żywo w godz. 13.00-15.00

Cena: 75zł / osoba

Cena zawiera nielimitowane dania z bufetu i napoje bezalkoholowe oraz karafkę 0,5 l wina domowego / 2 osoby.
Istnieje możliwość dopłaty do open bar - piwo oraz wino - w cenie 20 zł/ osoba.

Dzieci do lat 3 - bezpłatnie, od 4 do 8 lat - 35 zł, od 9 lat - 75 zł



Menu 29 kwietnia


Przekąski:

  • Wędzona na ciepło makrela z majonezem szafranowym
  • Śledź marynowany w orzechach i suszonych pomidorach z natką pietruszki
  • Polędwica wieprzowa w szynce parmeńskiej z salsą kaparową
  • Plastry gotowanego schabu z sosem tatarskim
  • Marynowana cukinia z orzechami włoskimi i kozim serem

Sałatki:

  • Sałatka cesarska z kurczakiem i bekonem.
  • Sałatka ziemniaczana z ogórkiem korniszonym, kaparami i francuską musztardą
  • Bufet sałatowy z warzywami i sosami

Zupy:

  • Szczawiowa z gotowanym jajkiem

Dania główne:

  • Pieczona sola w sosie cytrynowo-estragonowym.
  • Pieczony kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ananasem.
  • Gnocci z pietruszką i masłem
  • Pieczone ziemniaki z tymiankiem i czosnkiem
  • Warzywa z pary z lubczykiem i oliwą ziołową
  • LIVE SERVICE: Pieczona szynka wieprzowa w sosie pomarańczowym

Desery:

  • Mix ciast koktajlowych
  • Tiramisu z tartą czekoladą
  • Owoce krojone

Napoje:

  • Kawa, herbata
  • Woda mineralna, soki owocowe
  • Karafka wina domowego (0,5l) dla dwóch osób

 

Rezerwacja

W przypadku rezerwacji na więcej niż 6 osób prosimy o kontakt telefoniczny

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Formularz rezerwacyjny

lub
rezerwacja restauracja

© 2018 Pasjami Restauracja autorska | Hotel Rezydent

realizacja: Nabucco