Warsztaty Kulinarne z Szefem Kuchni Restauarcji ,,Pasjami...” to doskonały pomysł zarówno na niebanalną, wspólną zabawę z przyjaciółmi, jaki i lekką, wesołą, a jednocześnie merytoryczną formę podszkolenia własnych umiejętności kulinarnych.

 

 

Zasady:

Grupę dzielimy na zespoły, które pracować będą pod nadzorem Szefa Kuchni, przygotowując dwa dania:

Przystawkę oraz danie główne  lub   Danie główne oraz deser.

 
Profil menu do wyboru:

Tradycyjna kuchnia polska / kuchnia ,,modern”

 

Degustacja:

Punktem kulminacyjnym będzie kolacja na bazie potraw przygotowanych przez uczestników warsztatów.

 

......................................................

Czas trwania: ok. 3 godziny

Minimalna wielkość grupy: 4 osób

Maksymalna wielkość grupy: 40 osób


Cena: 300 zł/osoba

Informacje i rezerwacja: tel. 58 55 55 904, restauarcja@hotelrezydent.com.pl

© 2013 Pasjami Restauracja autorska | Hotel Rezydent

realizacja: Nabucco