W Walentynkowy wieczór zapraszamy serdecznie do Restauracji  ,,Pasjami” na wyjątkową kolację z pomarańczową nutą, której smak i aromat pobudzi zmysły i dostarczy niezapomnianych wrażeń podniebieniu. Kameralne wnętrza restauracji  w ten wieczór oświetlone będą jedynie blaskiem świec, a  najpiękniejsze  utwory muzyczne w wykonaniu na fortepianie zapewnią wyjątkowo subtelną atmosferę wieczoru.


Menu

 

Amuse-bouche
Paté z kaczych wątróbek podane na maślanej brioszce z chutney pomarańczowym i pistacjami.

Zupa:
Aksamitny krem z żółtej marchwi i czarnej rzepy z kruszonym orzechem i pesto z pietruszki.

Intermezzo:
Sorbet cytrynowy z Prosecco.

Danie główne:
Kaczka sous-vide podana z gratin buraczanym z kozim serem, purée ziemniaczanym i sosem pomarańczowym.
Lub
Smażony sandacz podany na risotto szafranowo-cytrynowym z grzybami shimeji.

Deser:
Tarta czekoladowa podana z karmelizowanymi pomarańczami i lodami słony karmel.

Napoje:
Woda mineralna, kawa lub herbata

 

Cena: 130 zł/osoba

*********************************
Rezerwacja: tel. 58 55 55 904 / 845, restauracja@hotelrezydent.com.pl

 

Zapraszamy!

© 2019 Pasjami Restauracja autorska | Hotel Rezydent | Polityka prywatności

realizacja: Nabucco