Podróżując po świecie, biorąc udział w uroczystych kolacjach czy biznesowym spotkaniu przy stole, często spotykamy się z wątliwościami, jak poradzić sobie z potrawą, która znajduje się przed nami. Jakich sztućców użyć do homara, czy do danego deseru sięgnąć po łyżeczkę czy widelczyk, a nawet jak elegancko zjeść owoc – znajomość tych zasad z pewnością pozwoli czuć się swobodnie i komfortowo na najbardziej wykwintnym przyjęciu.
Wychodząc z założenia, iż naukę najlepiej połączyć z praktyką, przygotowaliśmy dla Państwa wyjątkową ofertę ,,Kolacji Komentowanej” w Restauracji Autorskiej ,,Pasjami …”
"Kolacja Komentowana" to oryginalna propozycja na udany wieczór, łączący doskonałą kuchnię z elementami edukacyjnymi stołowego savoir-vivre, sztuki doboru win oraz świetną zabawą.
Nasi eksperci wyselekcjonowali potrawy o różnym stopniu trudności, których zasady spożywania przedstawią w przystępny sposób, pozostawiając jednocześnie Państwu czas na swobodną rozmowę przy zachowaniu prywatnej atmosfery spotkania.
Kolacja w 9 odsłonach to doskonała propozycja na oryginalny wieczór dla dwojga bądź ciekawe spotkanie z przyjaciółmi, która dodatkowa pozwoli ,,zabłysnąć” na każdym przyjęciu.
Menu ,,trudnych” potraw
Wina: wg sugestii sommeliera.
Z przyjemnością przygotujemy kolację na bazie Państwa propozycji.
Podczas prezentacji poszczególnych potraw nasi eksperci omówią:
Cena: 2-4 osoby: 350 zł / osobę*
Powyżej 4 osób - na zapytanie
* napoje i alkohole nie wliczone w cenę
© 2018 Pasjami Restauracja autorska | Hotel Rezydent
realizacja: Nabucco