Zazwyczaj niewidzialni dla Gości, kreatywność i pasję przelewają na talerz, wyczarowując dania, których zadaniem jest zachwycić nasze podniebienia - Szefowie Kuchni....
Dzień Szefa Kuchni to doskonała okazja by przybliżyć sylwetkę Szefa Kuchni Restauracji ,,Pasjami..." - Łukasza Barbarskiego, którego poprosiliśmy o kilka osobistych sekretów w rozmowie z cyklu ,,Dokończ zdanie...":)
Wybrałem zawód szefa kuchni bo..
ŁB: w kuchni można być niezwykle kreatywnym i dawać innym to co potrafię robić najlepiej - pyszną kuchnię.
Moja ulubiona potrawa to....
ŁB: maślane risotto z grzybami i parmezanem.
W pracy cenię sobie....
ŁB: zaangażowanie, pracowitość i szczerość.
W wolnym czasie najchętniej....
ŁB: uprawiam sport i gotuję dla bliskich
Najlepsze pomysły przychodzą mi do głowy gdy....
ŁB: mogę złapać chwilę oddechu spacerując po plaży, popijając gorącą kawę.
Nie toleruję....
ŁB: grubiaństwa i dwulicowości
Mam słabość do.....
ŁB: czekolady
Film który obejrzałbym powtórnie to....
ŁB: ,,Nietykalni"
Najbliższe mi motto brzmi....
ŁB: Ciężka praca kluczem do sukcesu.
© 2018 Pasjami Restauracja autorska | Hotel Rezydent
realizacja: Nabucco