Zazwyczaj niewidzialni dla Gości, kreatywność i pasję przelewają na talerz, wyczarowując dania, których zadaniem jest zachwycić nasze podniebienia - Szefowie Kuchni....

Dzień Szefa Kuchni to doskonała okazja by przybliżyć sylwetkę  Szefa Kuchni  Restauracji ,,Pasjami..." -  Łukasza Barbarskiego, którego poprosiliśmy o kilka osobistych sekretów w rozmowie z cyklu ,,Dokończ zdanie...":)

 

Wybrałem zawód szefa kuchni bo..   

ŁB: w kuchni można być niezwykle kreatywnym i dawać innym to co potrafię robić najlepiej - pyszną kuchnię.

Moja ulubiona potrawa to....

ŁB: maślane risotto z grzybami i parmezanem.

W pracy cenię sobie....

ŁB: zaangażowanie, pracowitość i szczerość.

W wolnym czasie najchętniej....

ŁB: uprawiam sport i gotuję dla bliskich

Najlepsze pomysły przychodzą mi do głowy gdy....

ŁB: mogę złapać chwilę oddechu spacerując po plaży, popijając gorącą kawę.

Nie toleruję....

ŁB: grubiaństwa  i dwulicowości

Mam słabość do.....

ŁB: czekolady

Film który obejrzałbym powtórnie to....

ŁB: ,,Nietykalni"

Najbliższe mi motto brzmi....

ŁB: Ciężka praca kluczem do sukcesu.

 

 

© 2013 Pasjami Restauracja autorska | Hotel Rezydent

realizacja: Nabucco